Cum te ajuta un dj la o petrecere

Poate ca de multe ori spunem ca un dj nu isi merita banii pentru ca ceea ce face el ar putea oricine sa faca. Insa este un concept eronat deoarece un dj nu trebuie numai sa puna muzica ci si sa o mixeze, sa aiba acel “feeling” care sa ofere celor din jur voie buna. Se spune ca daca muzica nu o pui cu suflet atunci nu poti face atmosfera, oricat de dornici de distractie ar fi cei din public. 

Cum te ajuta un dj petrecere atunci cand ai nevoie? Cum te poate face el sa te simti mult mai bine? Este destul de simplu: prin crearea atmosferei. Iar atmosfera inseamna totul la o petrecere. Pentru un party reusit nu trebuie doar sa ai muzica buna ci si sa stii sa relationezi cu publicul, sa te conectezi cu el si sa iti dai seama de preferintele lui, pentru a-l putea tine in picioare cat mai mult timp, preferabil intreaga noapte.  Astfel ca un dj bun trebuie sa intruneasca urmatoarele calitati: isi da seama imediat ce muzica prefera publicul (chiar daca este pus in tema in prealabil ca va merge la o petrecere de tineri, de exemplu, e posibil ca acestia sa nu placa neaparat muzica din top la momentul respectiv), sa stie sa anime publicul (atunci cand vede ca oamenii stau jos, sa stie ce muzica sa puna ca sa ii ridice pe toti in picioare si cum sa le vorbeasca eventual), sa cunoasca in mod obligatoriu foarte multe  genuri muzicale si sa fie o persoana deschisa la minte.

Desigur lista cu calitati poate sa continue, dar sa nu uitam de cele de baza: sa stie sa mixeze si sa umble cu muzica, mai ceva ca un chelner cu paharele. Asadar, daca doriti un dj experimentat care sa va ofere un maxim de distractie apelati cu incredere la partydj.ro.