Schimbari la ProTv

Pe Andreea Esca telespectatorii o stiu inca de la inceputul postului ProTv; vedeta si postul de televiziune au devenit inseparabili in ochii nostri. De aproape 20 de ani, vedeta a adus noutatile in casa noastra prin intermediul Stirilor ProTv.

Totusi, in acest context au aparut anumite intrebari. Horia Brenciu, Nicoleta Luciu si Adrian Sarbu au fost primii care au renuntat sa mai lucreze pentru ProTv din cauza problemelor care au aparut. Desigur, acestia vor fi urmati si de alte vedete care sunt hotarate sa renunte la colaborarea cu acest post.

Au aparut multe zvonuri in care se spune ca Andreea Esca va urma exemplul fostilor colegi si va pleca de la ProTv. Fiind nevoita sa clarifice lucrurile, prezentatoarea a declarant pentru Click:

,,toata presa a aflat ca se petrec schimbari majore in PRO TV, dar nu am fost prima. Era logic, pentru ca lucrez aici. Au plecat foarte multi oameni deosebiti, dar eu nu am de gand sa plec de la Stirile ProTv. Aici am devenit cine sunt. In ciuda schimbarilor, jurnalul de stiri a ramas acelasi. Are aceeasi politica editoriala si aceasi oameni care lucreaza pentru el. De asemenea, structura de productie a ramas la fel. Vrem sa pastram aceeasi echipa cat de mult se poate. Probabil ca nici angajari nu se fac, deci mdul in care PRO face stiri nu se va schimba.