Profita de calitate si reduceri substantiale la Ceasurile Guess de dama

Trebuie sa te duci la o intalnire de afaceri sau la prima intalnire cu noul tau iubit si nu stii cum l-ai putea impresiona si cum ai putea sa ai o imagine impecabila, profi? Dincolo de tinuta care este foarte importanta si hainele asortate in cele mai neasteptate moduri, ar trebui sa ai grija si de accesoriile pe care le afisezi.

Bijuteriile sunt pe primul loc in ordinea importantei, de aceea ar fi de preferat sa ai mare grija cum le alegi, sa nu fie nici prea opulente, nici prea „invizibile”. Pe al doilea loc se plaseaza ceasul, primul lucru pe care-l observa cineva atunci cand se uita la mainile tale. O alegere inspirata pentru o impresie buna facuta indiferent de context este colectia de Ceasuri Guess de dama, pe care o poti gasi cu reduceri substantiale de pana la 50% doar pe secundar.ro. Mai mici sau mai mari, cu bratari din inox sau plastic, colorate in roz sau culori mai business, negru, gri, deosebitele Ceasuri Guess de dama sunt foarte usor de asortat tinutei si sunt cat se poate de elegante. Cu afisaj simplu sau mai complex, cu data, zi, calendar, fiecare model din colectia de Ceasuri Guess de dama are propria sa personalitate, rezista la apa, are geam din cristal mineral, carcasa din plasic sau otel inoxidabil si un mecanism bazat pe Quartz, pentru o precizie uimitoare.

Un tip aparte sunt ceasurile multifunctionale, cu functii speciale si afisaj foarte complex, special pentru doamnele care au pretentia ca un ceas sa fie mai mult decat un simplu instrument de afisare a orei. Cadranul poate fi rotund, patrat, dreptunghiular, bratara poate sa fie chiar si din piele, in functie de ce va doriti de la un ceas. Toate ceasurile sunt originale, vin ambalate de la producator, cu instructiuni de folosire, carte tehnica, au o garantie de doi ani si sunt livrate rapid, prin curier.