Eficientizeaza intretinerea gazonului angajand echipa Eco Garden Construct

Gazonul e mai ceva ca un copil mic. Imediat dupa ce l-ai montat trebuie sa ai grija de el, sa-l uzi cat trebuie, sa fii mereu in alerta cand temperaturile sunt prea ridicate sau prea scazute, sa-l feresti de variatii prea mari de temparatura, de daunatori.

Daca nu te pricepi la intretinere gazon e mai bine sa lasi profesionistii de la Eco Garden Construct, cea mai buna firma de amenajare, intretinere si proiectare gradini si spatii verzi in Cluj, imprejurimi si Bucuresti, sa se ocupe de toate operatiunile de intretinere gazon. Serviciile de intretinere includ scarificarea terenurilor cu gazon si curatarea lor de pasla formata din varii motive cu greble de scarificare sau utilaje mecanizate complet, fertilizarea lor cu ingrasamant de calitate, cu elemente nutritionale si macroelemente sau elemente medii. Aplicarea ingrasamintelor asigura evitarea spalarii si poluarii straturilor acvifere pe care le intalnim in subsol si un randament crescut al dezvoltarii gazonului-fertilizarea se face fie cu un carucior dozator, fie prin imprastiere.

Pentru case si terenuri sportive se asigura si tunderea gazonului ca parte din opertiunile de intretinere gazon, dar si irigarea, erbicidarea selectiva sau calcificarea. Tunderea gazonului se face in functie de anotimp, de destinatia covorului de iarba, care trebuie sa fie uscat cand se intervine pentru taierea lui. Dupa taiere, se executa greblarea pentru a nu se forma pasla si a nu se acumula mizerie daunatoare dezvoltarii normale a gazonului. Se pot efectua la cerere si lucrari speciale de intretinere cum ar fi regenerarea, netezirea la sfarsitul iernii, sablarea sau tratamente insecticide. De asemenea, Eco Garden Construct are grija de instalatiile de incalzire si le face revizia periodica pentru a asigura o temperatura constanta gazonului.

Daca apelati la serviciile Eco Garden Construct gazonul va arata ca nou de fiecare data, va fi sanatos si foarte placut privirii, utilajele proprii folosite fiind foarte eficiente si avand o performanta ridicata. Dupa fiecare operatiune de intretinere gazon, acesta va putea fi utilizat la capacitate maxima si va rezista mai mult timp.