Cel mai bun program de facturare gratuit

Multi oameni vor sa munceasca cat mai putin si sa aiba o plata cat mai mare, desigur un salariu frumos, cu minim de efort si cu o eficienta maxima, iar aceste lucruri nu le poti obtine decat daca esti hot sau esti destept. Cum nu toata lumea are inclinatii de acest tip, mai exista si o alta varianta si anume ajutorul venit din partea tehnologiei cu tot ce implica aceasta. Insa tehnologia nu este totul, deoarece fara cateva impulsuri venite din partea unor programatori, aceasta nu ar face mare lucru pentru cei care au nevoie de suport tehnic.

Atunci cand lucrezi in domeniul contabilitatii nu trebuie decat sa vrei sa faci putine eforturi si sa economisesti cat mai mult timp, pentru ca la final sa ai sansa sa si aduni roadele muncii tale, avand mai multa satisfactie. Astfel ca specialistii in programare au realizat un program facturare gratuit, care nu numai ca ofera sansa calitatii, a certitudinii insa eficientizeaza si munca omului, realizand multe in mod automat, fara a mai lasa timpul sa treaca pentru cateva lucruri marunte, pe care, la mana, oamenii le fac mai greu. Un program de facturare online nu face decat sa intervina in munca, exact acolo unde este mai dificil si anume: el face calcule automate, poate importa din diferite formate anumite informatii, poate crea o baza de date cu ajutorul internetului, poate prelua informatii de pe internet si desigur poate calcula la cursul valutar al zilei.

Sa nu va imaginati ca toate acestea le puteti face pur si simplu, ci este nevoie si de o conexiune la internet, cat si de un calculator rapid si bun. Iar ca si exemplu concludent oferim programul QInvoices care ajuta de cele mai multe ori la eficientizarea muncii, la recuperarea timpului pierdut cu facturile cat si la calcule mult mai exacte.

Fara tocuri si pantofi plati!

Oleg Miheiev, deputat din partea partidului Rusia Dreapta, propune Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kazahstan sa interzica purtarea pantofilor cu tocuri inalte, dar si a pantofilor cu talpa plata, conform Mediafax.

Deputatul rus ar putea impune producatorilor de pantofi o dimensiune maximala pentru inaltimea tocurilor, daca propunerea ii va fi acceptata. In cazul acesta, ruoaicele vor fi nevoite sa isi schimbe stilul vestimentar.

Propunerea acestea este motivate. Oleg Miheiev spune ca pantofii cu toc inalt si cu talpa plata dauneaza sanatatii. “Pantofii ar trebui sa aiba tocuri de doi pana la patru centimetri, sau cinci centimetri maximum. Efectele negative ale purtarii pantofilor foarte inalti sau a pantofilor plati sunt in prezent recunoscute de expertii din lumea intreaga. Este necesar sa schimbam aceasta tendinta”, afirma deputatul.
Asadar, in cazul in care locuiti in Rusia, nu uitati la va luati un centimetru!

Cum alegi rochia de ocazie perfecta?

Te pregatesti de un eveniment important din viata ta? Cu siguranta vei vrea sa impresionezi cu o tinuta eleganta si in tendinte.

Cand vine vorba de tinute de ocazie, in cazul doamnelor si domnisoarelor, rochiile sunt cele mai frecvente si cele mai sigure alegeri. Scurte sau lungi, rochiile de ocazie sunt alegerea majoritatii femeilor pentru un eveniment important.

Exista rochii de ocazie care te pun in valoare si rochii de ocazie care te vor pune intr-o lumina proasta, daca nu sunt alese conform anumitor criterii. Mai jos vei gasi cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi o rochie de ocazie care ti se potriveste, din toate punctele de vedere:

1. Inainte de a pleca la cumparaturi, informeaza-te! Intra pe site-urile de moda si afla ce se poarta – modele, culori, croieli, materiale, etc. Daca esti informata nu poti sa faci o alegere neinspirata;

2. Alege culoarea si modelul de rochie care stii ca te avantajeaza, din punct de vedere al siluetei. Desi este bine sa alegi modele de rochii de ocazie in tendinte, trebuie sa te asiguri ca ceea ce se poarta este si ceea ce ti se potriveste;

3. Nu miza pe ideea ca daca este mai scump este mai de calitate! Nu intotdeauna calitatea unei rochii se rasfrange si asupra pretului. Poti cumpara o rochie de ocazie la pret mic si sa te bucuri de o tinute de valoare;

4. Alege clasicul, in cazul in care nu stii ce sa alegi! Daca nu esti decisa asupra unui anumit model de rochie, mergi pe clasic. Nu vei da niciodata gres;

5. Daca modelul de rochie pe care-l doresti este foarte scump, insa nu poti renunta la el, afla daca este disponibil si pentru inchiriere. Varianta inchirierii unei rochii de ocazie este cea mai avantajoasa, mai ales daca ai nevoie de rochia respectiva doar pentru o seara;

Nu face greseala de a te opri la prima rochie de seara care ti-a placut. Vei regreta, pentru ca, este imposibil, sa nu gasesti si alte rochii de seara mult mai interesante;
Verifica si ofertele de rochii de seara disponibile in ofertele magazinelor online de imbracaminte pentru femei. Este adevarat ca ai dezavantajul ca nu poti proba, insa, daca iti stii marimile cu exactitate nu vei intampina probleme.

Disparitia unei tari

Din cauza incalzirii globale tot mai multa gheata se topeste, astfel creste nivelul apelor din oceane, potrivit site-ului capital.ro.
“Apocalipsa ar putea veni mai devreme în Kiribati dacă furtunile violente, de genul celor care au distrus recent părţi din Insulele Filipine, ar continua să lovească insulele”, relateaza Business Week in timpul unei discutii dedicate situatiei din Kiribati.

Potrivit presedintelui din Kiribati, Anote Tong, tara are mai putin de 20 de ani de trait. “Daca nu se va face nimic, Kitibati se va scufunda in ocean. Pana in 2030 vom incepe sa disparem”, a mai adaugat Anote Tong.
Locuitorii din Kiribati au inceput deja cautarile unui nou loc in care sa traiasca. "Lucram pe mai multe planuri. Exista o companie japoneza care face insule plutitoare. Ne orientam. Dar oamenii înteleg ca trebuie sa plece pentru totdeauna si asta este greu. Ne dorim sa supravietuim. Am trait odata în Noua Zeelanda si am crezut ca sunt in Rai. Insa oamenilor le place aici. Vrem sa ramanem acasa" a declarat preşedintele tarii, adaugand: "Nu noi am cauzat asta, ci voi".

In urma acestor vesti rele s-a achizitionat peste 2.000 ha de teren pe insulele vecine, fiind un posibil adapost pentru populatie.

Grecia, destinatia care nu inceteaza sa ma suprinda

In ultimii 5 ani, mi-am petrecut concediul numai in Grecia, in fiecare in alta statiune. Asta ar fi al 6-lea an in care ma voi duce si cred ca am devenit dependenta de aceasta tara. Nu stiu cum s-ar numi aceasta dependenta, dar eu spun despre mine ca sunt greekaholic.

Iubesc tot la tara asta - peisajul, oamenii, arhitectura caselor si mancarea, o, Doamne, mancare greceasca mi se parea cea mai buna din lume - branza prajita, tzatziki, salata de vinete, souvlaki si gyros in pita si atatea altele. Pana acum am fost in Zakintos, care face parte din Insulele Ionice si este renumita pentru peisajele sale, in Creta, cea mai mare insula a Greciei, situata in partea de sud a Marii Egee, in Corfu, care este una dintre primele insule ale Greciei care s-au deschis turismului, in Santorini, una dintre cele mai spectaculoase insule grecesti si Insula Ihaca, ce are plaje fabuloase, cu nisip fin si apa turcoaz.

Anul acesta am gasit o Oferta Grecia, in Rhodos, foarte buna, prin agentia de turism www.sobisturism.ro. Rhodos este una dintre cele mai vizitate insule din Grecia si asta a fost si unul dintre motivele pentru care am tot amanat sa merg aici. Insa, pe de alta parte, Rhodos este si cea mai mare insula dintre insulele dintre Insulege Grupului Dodencaneze si a patra ca marime din Grecia, fiind mai aproape de tarmul turcesc decat cel al patriei mama, un alt lucru care m-a facut sa aleg aceasta destinatie pentru acest an. Asa cum fac de fiecare data cand plec intr-un loc nou, nici de data asta nu am vrut sa ma documentez prea mult, sa imi fac un program dinainte, pentru ca vreau sa descopar acolo, la fata locului, tot ce e de descoperit.

Stiu insa ca de-abia astept sa ma plimb pe stradutele inguste si sa descopar cele mai ascunse taverne si plaje, asa cum fac de fiecare data. Si sper sa fie o vacanta cel putin la fel de frumoasa ca celelalte 5. Oricum, stiu ca la anul tot in Grecia ma voi bronza si deja stiu si unde  - in Chania, al doilea oras ca marime din Creta, faimos pentru stilul traditional al satelor si puritatea mediului inconjurator.

Remedii ale unor afectiuni comune, pe care oricine le are prin casa

Durerea de dinti. Multe dintre durerile dentare apar datorita bacteriilor din cavitatea bucala sau cariilor care au ajuns pana la nervul dintelui, „macinand” tesutul din care acesta este format. Inflamarea tesutului provoaca de fapt durerea care devine uneori de nesuportat, fiind un factor de risc pentru persoanele aflate in diferite functii care necesita o atentie sporita-de exemplu, muncitorii de pe santier care lucreaza pe schele, la inaltimi uriase. Eugenol-ul, uleiul de cuisoare, este un remediu extraordinar pentru durerire ascutite de dinti, insa numai pe o perioada scurta, mai ales pentru durerile de dinti care sunt sensibile la temperatura-cele provocate de carii in special. Daca veti combina oxid de zinc cu eugenol veti obtine o solutie numai buna pentru inlaturarea temporara a durerilor de dinti.

Durerile de cap. Potrivit unui studiu, americanii cheltuiesc mai mult de 400 de milioane de dolari pe analgezice. Ca sa nu fiti nevoiti sa cheltuiti sume imense pe antiinflamatoare, puteti apela la acupunctura, care maseaza anumite zone care au legatura cu durerile de cap. O zona importanta care alunga durerile de cap prin masare este pliul dintre degetul mare si aratator-masarea usoara a acestei zone face minuni. Alta zona sensibila este acea mica „coama” dintre gat si spatele capului.
Degeraturile. Degeraturile apar atunci cand ne expunem involuntar unor temperaturi prea scazute sau unei umiditati prea mari. Pentru a reduce durerea si senzatia de scarpinat asociate cu degeraturile, se recomanda introducerea picioarelor, de exemplu, intr-un vas cu urina fierbinte, recent eliminata-auziti bine, urina, da, pentru ca este foarte alcalina…

Furunculele. Furunculele apar atunci cand o bacterie infecteaza glandele care secreta ulei si folicului parului de pe corp. Un abces apare atunci cand celulele albe se lupta sa omoare bacteria, de unde rezulta si puroiul. Un remediu natural usor de preparat se face din bucati fine taiate dintr-o rosie, o ceapa si niste usturoi cu frunzele exterioare ale unei verze, toate aplicate pe furuncul. Alt remediu natural este plasarea unui pliculet de ceai negru pe furuncul pentru 15 minute, de mai multe ori pe zi.