Ai nevoie sa fii fresh zi de zi? Rezolva-ti problemele cu insomnia

Un somn bun si fara intreruperi este tot ceea ce iti trebuie pentru a fi fresh a doua zi si a putea lucra cu spor pana seara. Somnul reface neuronii, ajuta creierul sa scape de stresul de peste zi, permite organelor interne sa isi desfasoare functiile intr-un ritm mai lent si relaxeaza organismul si muschii tensionati. De obicei, pentru a se simti odihnit, un om are nevoie de cel putin 7-8 ore de somn „intins”. Din cauza stresului, problemelor care apar peste zi, anumitor afectiuni, orele de somn se pot reduce drastic pana la doar doua sau trei ore, de unde si senzatia de refacere incompleta si somnolenta continua.

Persoanele care nu pot dormi mai deloc sufera de o boala numita insomnia, la fel de periculoasa ca si diabetul sau cancerul. Insomnia poate fi trata usor cu produse naturiste online disponibile intr-o varietate foarte mare si la preturi pentru orice buzunar. Inainte de a trece la tratamentele propriu-zise, trebuie sa aveti grija sa existe in dormitor conditii optime pentru dormit, fara electronice, fara lumina artificiala, fara telefoane sau calculatoare, sa fie curatenie si aerisire permanenta. Odata indeplinite aceste conditii, foarte important este ca, pe langa produse naturiste online pentru insomnie sa mancati la ore fixe, regulat, si sa nu mancati foarte „greu” inainte de culcare, in special de evitat carnea plina de grasimi. Evitarea meselor dupa ora 20 poate sa faca minuni in conditiile in care nu puteti dormi, mai ales ca sistemul digestiv face efort mai mare noaptea sa proceseze alimente ingerate inainte de culcare. Cele mai eficiente produse naturiste online pentru insomnie sunt cele pebaza de seminte de dovleac, salata verde, salcam, ceapa, telina sau tei si musetel. Foarte bune pentru somn sunt si mierea de tei, bananele sau sunatoarea.

Din gama de produse naturiste online care va pot ajuta sa dormiti mai bine si sa va simtiti odihniti dimineata fac parte si valeriana, un somnifer foarte bun care alunga si cosmarurile, suflina, un bun sedativ si somnifer cu actiunea mai inceata decat valeriana-e utila si pentru tratarea insomniilor generate de menopauza. Nu in ultimul rand, pelinul este recomandat celor care au probleme sa se trezeasca rapid si cei care dorm greu.